Τι ανέφερε η μητέρα της 5χρονης που κατηγορεί τον 50χρονο για ασέλγεια

Τι ανέφερε η μητέρα της 5χρονης που κατηγορεί τον 50χρονο για ασέλγεια

Την Δευτέρα η απολογία του

Δύο φορές πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου η 49χρονη μητέρα της 5χρονης ανήλικης, προκειμένου να καταγγείλει την περίεργη συμπεριφορά του 50χρονου φίλου και γείτονά της απέναντι στην πεντάχρονη κόρη της.

Αρχικά η 49χρονη αλλοδαπή ζήτησε τη βοήθεια αστυνομικών της Υ.Α Ηρακλείου στις 9 του μήνα και κατήγγειλλε τότε ότι ο 50χρονος με τον οποίο διατηρούν φιλικές- οικογενειακές σχέσεις από το 2016 μέχρι και τις 7/10/2018 σε χρόνους που δεν προσδιορίζονται με ακρίβεια, ενεργούσε στο σπίτι του και σε δωμάτιο στην ταράτσα ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης όπως αναφέρει το patris.gr.

Στο δωμάτιο αυτό ο 50χρονος, το οποίο χρησιμοποιούσε για να αθλείται, φέρεται να «έπαιζε» διάφορα περίεργα παιχνίδια με την ανήλικη, τα οποία το κοριτσάκι στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι μπορεί να κρύβουν. Τα όσα είπε η μικρή στη μητέρα της εκτός από το ότι προκαλούν ανατριχίλα, οδήγησαν τη μητέρα να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του οικογενειακού τους φίλου δεν είναι τόσο αθώα.

Έτσι στις 17 του μήνα πήγε για δεύτερη φορά η 49χρονη στην Αστυνομία όπου ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος κάποιες φορές κατά τη διάρκεια των ασελγών πράξεων σε βάρος της κόρης της τραβούσε φωτογραφίες, ενώ η 49χρονη παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα ψηφιακό δίσκο με φωτογραφίες της γεννητικής περιοχής της ανήλικης, οι οποίες ελήφθησαν από την ίδια στις 9 του μήνα.

Αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στην επιχείρησή του βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα μαχαίρια κι ένα σκληρό δίσκο, ενώ έρευνα έγινε στη φωτογραφική μηχανή της συζύγου του που χρησιμοποιούσε αλλά και στο σπίτι του. Εκεί βρέθηκαν διάφορα μαχαίρια και ερωτικά βοηθήματα, όπως επίσης 193 cd ερωτικού περιεχομένου. Αστυνομικοί κατέσχεσαν και θα αποστείλουν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ένα tablet κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο συλληφθείς ερωτηθείς από αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου είπε ότι δεν προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ για τα είδη οπλισμού είπε ότι είναι συγγενών και φίλων του.

Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από παιδοψυχολόγο και οι εκθέσεις που σχημάτισαν εμπεριέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Απολογείται τη Δευτέρα

Χθες παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 50χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό.

Ο άνδρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι.

Συγγενείς και φίλοι του που έδωσαν το «παρών» στα δικαστήρια έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανήλικο παιδί.