Δάσκαλος κατηγορείται ότι χτύπησε 8χρονους μαθητές

Δάσκαλος κατηγορείται ότι χτύπησε 8χρονους μαθητές

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο των Χανίων και ο εν λόγω εκπαιδευτικός έχει βεβαρυμένο παρελθόν

Ένας δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου στα Χανιά κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητές, προκαλώντας την οργή δασκάλων και γονέων, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα parakritika.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, με τον εκπαιδευτικό να χτυπάει την ώρα του μαθήματος τρία παιδιά της β τάξης του δημοτικού, ηλικίας 8 ετών. Ήδη έχει γίνει από τους γονείς σχετική αναφορά και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Α’θμιας Εκπαίδευσης έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, το οποίο δεν είναι το πρώτο για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ίδιος δάσκαλος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις την Δ/νση Α’θμιας Εκπαίδευσης Χανίων και μάλιστα είχε απομακρυνθεί από το σχολείο του. Ωστόσο και στο άλλο σχολείο που πήγε να εργαστεί, χειροδίκησε και πάλι σε βάρος μαθητή και απομακρύνθηκε και από αυτό, ενώ διενεργήθηκε και σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επέστρεψε όμως στο σχολείο, που είχε την οργανική του θέση και είχε πρωτοχτυπήσει μαθητή, με τον πατέρα του παιδιού τότε να κάνει μήνυση. Οι γονείς μάλιστα είχαν ζητήσει να μην επιστρέψει στο σχολείο.