Βαριά χτυπημένος και δεμένος ο αστυνομικός στη Νίκαια

Βαριά χτυπημένος και δεμένος ο αστυνομικός στη Νίκαια

Νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ διενεργείται έρευνα

Εντατική έρευνα διεξάγει η ΕΛΑΣ μετά την υπόθεση που δείχνει απαγωγή και άγριο ξυλοδαρμό ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής. Ο αστυνομικός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Νίκαιας, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε η Αστυνομία για φωνές από συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους.

Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο απαχθείς αστυνομικός είχε διαπιστώσει ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραίο εμπόρευμα και τους ακολούθησε. Όταν έγινε αντιληπτός, τον απήγαγαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά τους, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.