Νικητής βγήκε ο 4χρονος που είχε πέσει από μπαλκόνι στα Χανιά

Νικητής βγήκε ο 4χρονος που είχε πέσει από μπαλκόνι στα Χανιά

Θα ακολουθήσει μια δύσκολη περίοδος αποθεραπείας όμως τουλάχιστον θα ανακάμψει πλήρως

Έπειτα από περίπου δύομιση εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου που είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα στα Χανιά, οταν εν τη απουσία της μητέρας του από το σπίτι, έπεσε από τον δεύτερο όροφο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Το αγοράκι έχοντας τραυματιστεί κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο και έφερε θλαστικά τραύματα στο υπόλοιπο σώμα, διεκομίσθη στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από τις 28 Σεπτεμβρίου, διασωληνομένο και σε καταστολή.

Έπειτα από τις πρώτες μέρες, οι γιατροί άρχισαν να αισιοδοξούν καθώς μπορεί η κατάσταση της υγείας του 4χρονου να ήταν σοβαρή, όμως παρέμενε σταθερή, γεγονός που άφηνε περιθώρια ελπίδας οτι θα υπάρξει βελτίωση.

Ο μικρός το πάλεψε και τελικά βγήκε νικητής, γεμίζοντας με χαρά τους γονείς του που τόσο καιρό αγωνιούσαν, αφού και η αποσωλήνωση του από τους γιατρούς πήγε καλά και η βελτίωση της υγείας του ικανοποιητική, με αποτέλεσμα την Δευτέρα να βγει από την ΜΕΘ και να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Νοσοκομείου.

Θα ακολουθήσει μια δύσκολη περίοδος αποθεραπείας όμως τουλάχιστον ο 4χρονος θα ανακάμψει πλήρως και ότι συνέβη θα αποτελεί μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση για το ίδιο και την οικογένειά του