Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «ήρωα του Αιγαίου», Κυριάκο Παπαδόπουλο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «ήρωα του Αιγαίου», Κυριάκο Παπαδόπουλο

Οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Λέσβο θα κυματίζουν μεσίστιες

Σήμερα Πέμπτη, στις 16:30 το απόγευμα, στον ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο ξαφνικός θάνατος του ήρωα του Αιγαίου Κυριάκου Παπαδόπουλου συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

Με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου θα γίνει η κηδεία του 44χρονου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στην απόφαση του αυτή, γράφει το lesvosnews.gr, κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του.

Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».

Μεσίστιες οι σημαίες

Οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Λέσβο θα κυματίζουν μεσίστιες σήμερα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.