Ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο σε ξενοδοχείο

Ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο σε ξενοδοχείο

Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει ότι δέχτηκε ένας ξενοδοχοϋπάλληλο στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται στην περιοχή της Σταλίδας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 17χρονος υπάλληλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα γεννητικά όργανα.

Μάλιστα, είναι σοκαριστική η περιγραφή του περιστατικού όπως την κατήγγειλε η μητέρα του 17χρονου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου, τρεις άντρες κατάφεραν βίαια και ύπουλα χτυπήματα στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα στον 17χρονο. Το μένος τους ήταν τέτοιο, που επειδή ο ανήλικος εργαζόμενος «έκανε φασαρία» τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες τους ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Όπως σημειώνει το Flashnews.gr, ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό  και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος 3 ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Το πρωί, ο 17χρονος, επεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει 3 ενήλικες άντρες, ως δράστες της επίθεσης.