Συγκλονιστικά στοιχεία για τον φονιά και αυτόχειρα του Άργους

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον φονιά και αυτόχειρα του Άργους

Ο 25χρονος άνδρας βγήκε εκτός εαυτού, σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και έβαλε τέλος στη ζωή του

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Άργος.

Ένας νεαρός άνδρας, 29 ετών, φέρεται να κλείστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του και ύστερα αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει η Αστυνομία, περίπου στις 14:40 σήμερα το μεσημέρι το «100» της Αργολίδας δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο Άργος. Αμέσως μετά μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, όπου στην είσοδο του σπιτιού, στον τρίτο όροφο, βρήκαν την 11χρονη τραυματισμένη από πυροβολισμό. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν τον 29χρονο νεκρό, σε άλλο σημείο του κτιρίου, ενώ έπειτα από λίγη ώρα, η 11χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα argolikeseidiseis.gr, όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 29χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο άνδρας ήταν γιος γιατρού η οποία ξαναπαντρεύτηκε με συνάδελφό της και έκανε ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού. Αρχικά, έβαλε φωτιά στη μεζονέτα πολυκατοικίας κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους, όπου κατοικούν.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε πρώτα το κοριτσάκι και εξακολούθησε να ρίχνει πυροβολισμούς στον αέρα, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που πήγαν για να κάνουν κατάσβεση.

Στην συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο  σημείο της τραγωδίας έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ τις συνθήκες της τραγωδίας θα αποκαλύψει και ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει, σύμφωνα με τις πληροφορίες.