Μαρτυρία για την εκτέλεση της 33χρονης στην Κηφισιά

Μαρτυρία για την εκτέλεση της 33χρονης στην Κηφισιά

Σύμφωνα με γειτόνισσα, το θύμα έμενε μαζί με την 7χρονη κόρη της λιγότερο από ένα χρόνο στη συγκεκριμένη μεζονέτα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται πιθανότατα η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά, καθώς το θύμα φέρεται να είχε μακροχρόνιες σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

Γειτόνισσα της 33χρονης έκανε λόγο για «θορύβους» που ακούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή και πιθανόν να ήταν πυροβολισμοί. Όπως ανέφερε, περίπου στη 1 τα ξημερώματα ακούστηκαν θόρυβοι, τους οποίους ο άνδρας της ερμήνευσε ως πυροβολισμούς. Στη συνέχεια κλείδωσαν την πόρτα τους και δεν έδωσαν περισσότερη σημασία.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα πήρε το αυτοκίνητό της από το γκαράζ, το οποίο είναι κοινό για πολλές μεζονέτες στην περιοχή, και δεν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο. Αντίθετα, όπως είπε, πληροφορήθηκε για τη δολοφονία από φίλη της, η οποία την ενημέρωσε ότι υπήρχαν αστυνομικοί στο σημείο.

Αναφερόμενη στο θύμα, η γυναίκα είπε ότι έμενε μαζί με την 7χρονη κόρη της λιγότερο από ένα χρόνο στη συγκεκριμένη μεζονέτα, όπου υπήρχε σε 24ωρη βάση και προσωπικό του σπιτιού, και πού και πού την επισκέπτονταν οι γονείς της, ενώ δεν είχε δει κάποιον σύντροφο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της.

Αυτήν την ώρα οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει εντολή να μην πλησιάζουν το γκαράζ όπου βρέθηκε το θύμα, καθώς συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας.