Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για τον 34χρονο Λαμιώτη με τις διεστραμμένες ορέξεις

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για τον 34χρονο Λαμιώτη με τις διεστραμμένες ορέξεις

Στον ανακριτή για να απολογηθεί για την απαγωγή της 40χρονης Γαλλίδας που αποκάλυψε τη δράση του

Με ένα καπέλο και σκυμμένο το κεφάλι, για να αποφύγει τα φλας, ο 34χρονος από τη Λαμία που κατηγορείται ότι απήγαγε και κρατούσε φυλακισμένη μια 40χρονη Γαλλίδα για να «την κάνει σκλάβα του», πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου.

Όπως αποκαλύπτει, πάντως, το LamiaReport μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, όλο και πιο περίεργα στοιχεία έρχονται στο φως. Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τη δράση και τις διεστραμμένες ορέξεις του 34χρονου παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μαζί με τον 34χρονο κατηγορείται και μια 24χρονη, για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς φέρεται να γνώριζε την ομηρία της 40χρονης στο σπίτι του 34χρονου.

Τα τελευταία στοιχεία που έρχονται στο φως ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 34χρονου ότι η υπόθεση με τη Γαλλίδα ήταν ένα απλό ερωτικό παιχνίδι, που εξελίχθηκε ίσως πιο άγρια στο ποιος θα είναι ο κυρίαρχος. Στην περίπτωση του 34χρονου, οι επιλογές φαίνεται ότι ήταν δικές του και τις επέβαλε με κάθε τρόπο στις γυναίκες που έμπλεκαν μαζί του.

Τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως το ρεπορτάζ του LamiaReport κάνουν λόγο για δύο ακόμη γυναίκες που κατέθεσαν τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν κοντά στον 34χρονο και κάνουν ακόμη πιο αληθοφανή την εκδοχή που έδωσε στους αστυνομικούς η 40χρονη. Η τελευταία κατέθεσε ότι από την Τετάρτη που έφθασε Λαμία μέχρι και το Σάββατο που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, αντιμετώπισε την απίστευτη βιαιότητα του άνδρα ο οποίος ήθελε να την μετατρέψει σε σκλάβα.

Η εκδοχή για τα όσα λέει η 40χρονη ότι τα όσα έγιναν έχουν τις ρίζες τους στη ζήλια αφού ο 34χρονος στο διάστημα που είχαν χωρίσει είχε συνάψει σχέση με τη νεαρή 24χρονη - που επίσης έχει συλληφθεί - δε στέκει πλέον, καθώς οι μαρτυρίες που προστέθηκαν αποκαλύπτουν ότι η συμπεριφορά του ήταν παρόμοια και σε τουλάχιστον δύο ακόμη γυναίκες.

Η μία μάλιστα φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων και για διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» του για πάνω από μία δεκαετία.

Η άλλη η γυναίκα που φέρεται να έμπλεξε με τον 34χρονο λίγο μετά τα 18 της, έχει καταθέσει για βιασμό, καθώς από την πρώτη στιγμή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του και όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει εκείνος την έδεσε και τη βίασε.

Ο φόβος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται ότι ήταν το συναίσθημα που όχι μόνο δεν τους επέτρεπε να τον απομακρύνουν από τη ζωή τους, αλλά και να μην τον καταγγέλλουν στην αστυνομία.

Στην υπόθεση που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, με τους αστυνομικούς να περιμένουν να «μιλήσουν» και το κινητό με τον υπολογιστή του 34χρονου. Άλλωστε μέσω υπολογιστή έγινε η γνωριμία με την 40χρονη Γαλλίδα και μέσω της νέας τεχνολογίας ερχόταν πιο κοντά με τα υποψήφια θύματά του.