Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε σε κώμα στο Ζεφύρι

Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε σε κώμα στο Ζεφύρι

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, την περασμένη Τετάρτη στο Ζεφύρι.

Η ίδια έχει καταγγείλει ότι τη βίασαν και στη συνέχεια την πέταξαν στην οδό Σικελιανού στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου είχε αρχικώς μεταφερθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου οπότε και έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ για να την μεταφορά μιας γυναίκας η οποία εντοπίστηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για Ρομά ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να βίασαν την κοπέλα σε άλλο σημείο και στη συνέχεια να την μετέφεραν εκεί όπου και βρέθηκε. Έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται στις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής ενώ αναζητούν και υλικό που ενδεχομένως να υπάρχει από κάποια κάμερα ασφαλείας σχετικά με την μεταφορά της.

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει και δείγμα DNA από τα νύχια της κοπέλας ενώ και τα ρούχα της έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ελεγχθεί αν οι δράστες έχουν αφήσει ίχνη.  Στην περίπτωση που οι δράστες είναι σεσημασμένοι ο εντοπισμός έστω και του παραμικρού ίχνους θα βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.