«Ο γιατρός μου έδωσε 70% πιθανότητες να φύγω και 30% να μείνω από τον καρκίνο»

«Ο γιατρός μου έδωσε 70% πιθανότητες να φύγω και 30% να μείνω από τον καρκίνο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβελλα για την μάχη με τον καρκίνο

Για την κόντρα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη όταν εκείνη έφυγε από την εκπομπή και συνέχισε μόνη της καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε:

Για την Αγγελική Νικολούλη, όταν εκείνη αποχώρησε από το Ρεπορτάζ στην ομίχλη και δημιούργησε το Φως στο τούνελ είπε : «Στην αρχή θύμωσα, νευρίασα, πλακωθήκαμε με την Αγγελική στα περιοδικά τότε. Εντελώς λάθος μας! Πιστεύω ότι καλά έκανα και αποσύρθηκα και καλά έκανε και συνέχισε. Εγώ δεν θα έφτανα την τελειότητα της εκπομπής που την έχει φτάσει η Αγγελική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο: «Μιλάω ανοιχτά και λέω, καταρχήν να λέτε τη λέξη καρκίνος, είναι απέναντί μας, παλεύουμε να τον νικήσουμε και πάμε παρακάτω. Είχε ο καθηγητής το χαρτί με την αξονική μπροστά του και μου λέει: Αντέχεις την αλήθεια; Και του λέω ναι, θα μου πεις. Έχω πάει σε 30 πολέμους και παραλίγο να σκοτωθώ 10 φορές, τι θα πει αυτό; Μου λέει αυτό που θα σου πω είναι άγριο. Έχεις καρκίνο στους λεμφαδένες μεταστατικό, επιθετικό και 70% είναι να φύγεις και 30% να μείνεις. Πόσο καιρό υπολογίζεις, του λέω και μου λέει: ο Θεός ξέρει. Τον νίκησα τον καρκίνο γιατί δεν τον φοβήθηκα».