Πατέρας Νατάσας Βαρελά: Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος

Πατέρας Νατάσας Βαρελά: Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος

Ο τραγικός πατέρας της άτυχης δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά που έφυγε πριν από περίπου ένα μήνα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, μίλησε για τον πρόωρο χαμό της κόρης του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Η δουλειά που κάνετε – απ΄ότι είδα και από το παιδί μου-, είναι πολύ ψυχοφθόρα. Πάρα πολύ. Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από την υπερβολική κούραση» δήλωσε ο Τζίμης Βαρελάς και πρόσθεσε:

«Ένιωθε πάρα πολύ κουρασμένη τελευταία. Δεν έπαιρνε άδεια, δεν έπαιρνε τίποτα. Στις 6 του Αυγούστου μου είπε ότι θα έφευγε να ξεκουραστεί. Φαινόταν κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και πιεσμένη. Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και για το κανάλι», αποκάλυψε ο πατέρας της 33χρονης δημοσιογράφου, σύμφωνα με το Star.gr.

Η μοιραία ημέρα

«Στις 2 τα ξημερώματα στις 19 του μήνα δεν ένιωθε καλά», περιέγραψε ο κ. Βαρελάς. «Είπε στη γυναίκα μου ότι δεν ένιωθε καλά και την έβγαλε ημιλιπόθυμη από το μπάνιο. Στις 4 με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μας είπαν ότι είχε διάτρηση στομάχου. Δεν είχε παραπονεθεί ποτέ να μας πει ότι δε νιώθει καλά και ότι πονάει. Απλά τις τελευταίες 10 ημέρες ήταν πάρα πολύ κουρασμένη», κατέληξε.