Μεθυσμένος ιερέας παραλίγο να παρασύρει ποδηλάτες με το τζιπ του

Μεθυσμένος ιερέας παραλίγο να παρασύρει ποδηλάτες με το τζιπ του

Το αυτοκίνητο έφερε τούμπες και διέλυσε ένα εικονοστάσι πριν σταματήσει δίπλα σε διερχόμενους ποδηλάτες

Τροχαίο με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο ιερέα, το τύπου τζιπ αυτοκίνητο του οποίου ντελαπάρισε και παραλίγο να παρασύρει διερχόμενους ποδηλάτες, σημειώθηκε σήμερα στον νέο περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά Λαμίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας 60χρονος ιερέας ο οποίος κατευθυνόταν από το Νοσοκομείο Λαμίας προς τον Άγιο Λουκά και ο οποίος φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη διασταύρωση με τον Προφήτη Ηλία. Το όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο, διέλυσε ένα εικονοστάσι που ήταν στο σημείο και στη συνέχεια μετά από πολλές τούμπες προσγειώθηκε δίπλα από διερχόμενους ποδηλάτες. Ο ιερέας είχε άγιο, που δε σκοτώθηκε μετά από τόσες τούμπες, αλλά κυρίως οι ποδηλάτες που ξαφνικά είδαν το αμάξι να έρχεται κατά πάνω τους.

Οι τελευταίοι μετά το αρχικό σοκ, ήταν εκείνοι που μαζί με τους πυροσβέστες, βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του ιερεά από το όχημα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που φρόντισε για την μεταφορά του ιερέα στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς και η Τροχαία Λαμίας για την καταγραφή του συμβάντος.