Σοβαρός τραυματισμός 17χρονης σε… μηχανή του κιμά

Σοβαρός τραυματισμός 17χρονης σε… μηχανή του κιμά

Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν στο οικογενειακό κρεοπωλείο όταν συνέβη το ατύχημα

Σοκ προκαλεί το ατύχημα 17χρονης στη Νάξο, η οποία εργαζόταν στο οικογενειακό κρεοπωλείο, όταν το αριστερό της χέρι εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά τραυματίζοντας την τόσο σοβαρά, ώστε κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα naxostimes.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:00 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η άτυχη κοπέλα απασχολούνταν στην κιμαδομηχανή, η οποία «πήρε» το χέρι της μέσα, με αποτέλεσμα σχεδόν να το λιώσει. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού. Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της κοπέλας από τη μηχανή και κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν, έκοψαν το μηχάνημα και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης. Οι γιατροί του νοσοκομείου Νάξου προσπάθησαν να κάνουν ό, τι μπορούσαν, για να σταματήσουν την αιμορραγία, ενώ κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που έγινε στη 1:30 σήμερα τα ξημερώματα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού είπε στην ιστοσελίδα: «Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν αποτρόπαιο... Στο νοσοκομείο, που σήμανε συναγερμός, κυριαρχούσε μια παγωμάρα για το περιστατικό και στο θέαμα και ο πιο σκληρός λύγιζε... Είναι από τα περιστατικά, που δεν θέλεις να βλέπεις ποτέ».