Άγρια ομαδική συμπλοκή μετά από τροχαίο στη Λαμία

Άγρια ομαδική συμπλοκή μετά από τροχαίο στη Λαμία

Στα χέρια ήρθαν δύο παρέες μετά από τροχαίο στην πλατεία Καλυβίων

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε η πλατεία Καλυβίων το απόγευμα της Δευτέρας, από δύο παρέες, που συνεπλάκησαν μεταξύ τους για αρκετή ώρα για ασήμαντη αφορμή, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγήθηκε ένα απλό τροχαίο και δόθηκε η αφορμή για το επεισόδιο, που ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αιτία της συμπλοκής φαίνεται ότι ήταν, το ότι υπήρχαν κι άλλες διαφορές μεταξύ τους, ικανές για να πάρει το επεισόδιο έκταση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για γνωστά άτομα, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο με αρκετά πληρώματα, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή ο ένας εκ των συμπλεκομένων πήρε ακόμη και κλαδευτήρι για να απειλήσει τους άλλους.

Τελικά στο Αστυνομικό Μέγαρο προσήχθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 19 ετών, που ήταν παρέα με δύο άνδρες ηλικίας 31 και 19 ετών. Απέναντί τους βρέθηκαν δύο αδέρφια 34 και 31 ετών. Τελικά κανείς δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση και το επεισόδιο τελείωσε εκεί, χωρίς να μετατραπούν οι προσαγωγές σε συλλήψεις, ενώ δεν αναφέρθηκε και κάποιος τραυματισμός.

(φωτογραφία αρχείου)