Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου

Άγριο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου

Κάτοικος του νησιού εισέβαλε στην αίθουσα και ξυλοκόπησε άγρια δημοτικό σύμβουλο

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες που συμμετείχαν στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα parianostypos.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάτοικος του νησιού εισήλθε στην αίθουσα και επιτέθηκε σε δημοτικό σύμβουλο χειροδικώντας εναντίον του. Ο δράστης έριξε το θύμα στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπά για αρκετή ώρα, μέχρι οι αποσβολωμένοι από το αναπάντεχο περιστατικό βίας δημοτικοί σύμβουλοι να επέμβουν, για να τους χωρίσουν. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν ο δημοτικός σύμβουλος που υπέστη την επίθεση και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου.

Αιτία του συμβάντος ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του δράστη. Κατά πληροφορίες, η σύζυγος του δράστη της επίθεσης πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προσβολή που υπέστη από το δημοτικό σύμβουλο και η συνέχεια της υπόθεσης απ΄ ό, τι φαίνεται, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο συλληφθείς μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος.