Ρήμαξαν δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτια με λεία 27.000 ευρώ

Ρήμαξαν δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτια με λεία 27.000 ευρώ

Σε λιγότερο από 20 ημέρες διέπραξαν οκτώ κλοπές και αποπειράθηκαν άλλες δύο

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 ετών οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από 20 μέρες διέπραξαν οκτώ κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων και σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Η λεία τους σε μετρητά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα ξεπερνά τις 27.000 ευρώ, ενώ εκτός από τις οκτώ κλοπές που εξιχνιάστηκαν, διέπραξαν και δύο απόπειρες κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η παράνομη δραστηριότητα των δύο νεαρών διήρκεσε από τις 9 έως και τις 27 Αυγούστου. Μετά τη σύλληψή τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 16.245 ευρώ, 100 κορόνες Δανίας, κοσμήματα των οποίων η χρηματική αξία ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.