Πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι

Πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι

Τραγικό συμβάν στο Νεοχώρι Καρδίτσας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 45χρονη γυναίκα από το Νεοχώρι Καρδίτσας καθώς έφυγε από τη ζωή από σουβλάκι. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν η άτυχη γυναίκα τρώγοντας με την οικογένειά της σε ψησταριά στο Νεοχώρι Καρδίτσας, έχασε τις αισθήσεις της και μετά από ώρα κατέληξε ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει το τοπικό alithianews.gr, οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Με την βοήθεια φαρμακοποιού, δόθηκαν στη γυναίκα οι πρώτες βοήθειες και τελικά ανέκτησε τις αισθήσεις της. Στις 10:33 ειδοποιήθηκε γιατρός ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην ασθενή που έδειχνε σημάδια καλυτέρευσης.

Στις 11 το βράδυ έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά προηγουμένως η άτυχη γυναίκα έπαθε νέα κρίση και πλέον όλα έδειχναν ότι η κατάστασή της χειροτέρευε. Οι γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει και φτάνοντας το ασθενοφόρο οι διασώστες της έβαλαν οξυγόνο και προσπάθησαν να επαναφέρουν της αισθήσεις της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, με την συνοδεία του γιατρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας και στις 12:30 το βράδυ κατέληξε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.