Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων ενώ περπατούσε

Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων ενώ περπατούσε

Ανασύρθηκε από τα βράχια της παραλίας με σοβαρά τραύματα

Με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 46χρονος τουρίστας στο Χόρτο Πηλίου, όταν την ώρα που περπατούσε χθες το βράδυ, έπεσε από ύψος 10 μέτρων στα βράχια μέσα στη θάλασσα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Ο τουρίστας που βρισκόταν στο Χόρτο για διακοπές με την οικογένειά του, έγινε αντιληπτός από ντόπιους, ενώ άμεσα έσπευσε στο σημείο γιατρός που παραθερίζει στην περιοχή, προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αφού πρώτα είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα με τη βοήθεια πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργαλαστής, που έσπευσαν για να βοηθήσουν.

Ωστόσο, δεν στάθηκε δυνατή η μεταφορά του τραυματία στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός για το ασθενοφόρο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Βόλο που έφθασε στο σημείο μετά από 2 ώρες σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέφερε με τη συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής τον ασθενή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.