Φτωχός αγρότης πέθανε και άφησε στην κόρη του 2 βαρέλια λίρες

Φτωχός αγρότης πέθανε και άφησε στην κόρη του 2 βαρέλια λίρες

Μία απίστευτη ιστορία σε χωριό της Αχαΐας

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη σε πεδινό χωριό της Αχαΐας, με πρωταγωνιστές πατέρα και κόρη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», σχετικά πρόσφατα, ένας αγρότης, λίγο πριν αποβιώσει, κάλεσε τη θυγατέρα του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, όπου εκεί θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες!

Μέσα στο πόνο της, για την απώλεια του ανθρώπου της, η ανύπαντρη κόρη όχι μόνο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά θεώρησε πως τα λόγια του ήταν απόρροια της ασθένειάς του και της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του.

Μέρες αργότερα όμως, η κόρη θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της και πράγματι πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει, για να βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό θησαυρό, μη πιστεύοντας στα μάτια της.

Τα 'χασε, αφού ποτέ μέσα στην οικογένεια ο πατέρας δεν είχε δείξει να έχει οικονομική άνεση, αλλά ήταν σε όλη του τη ζωή ένας απλός βιοπαλαιστής της υπαίθρου.

Η γυναίκα έχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.