Απεβίωσε 78χρονη εγκαυματίας, στους 93 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Απεβίωσε 78χρονη εγκαυματίας, στους 93 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Συνολικά, 34 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, έξι εκ των οποίων παραμένουν διασωληνωμένοι

Ένα ακόμη θύμα από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, μια 78χρονη εγκαυματίας απεβίωσε το πρωί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων στους 93 νεκρούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα δεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής, αλλά λόγω του επιβαρυμένου ιστορικού της υγείας της έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Συνολικά, 34 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, έξι εκ των οποίων παραμένουν διασωληνωμένοι.

Διαθέσιμη η λίστα με τα ονόματα των νεκρών της τραγωδίας

Η λίστα με τα ονόματα των νεκρών – θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της Αττικής, στο Μάτιέχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία ενώ - στο πλαίσιο της έρευνας - η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διαβιβάσει επίσης τις συνομιλίες των στελεχών της τις κρίσιμες ώρες της καταστροφής.

Η  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων είναι προσβάσιμος στην υπηρεσία και εκεί μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, «ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική τηρείται στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι θέλουν να λάβουν γνώση, έπειτα από αίτησή τους».

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ΓΓΠΠ είναι η www.civilprotection.gr και η ταχυδρομική: Ευαγγελιστρίας 2, 105 63 Αθήνα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΓΓΠΠ είναι τα ακόλουθα: 2131510163, 2131510186, 2131510176.