Έκλεβαν ακόμη και… μαχαιροπίρουνα από καταστήματα στη Μυτιλήνη

Έκλεβαν ακόμη και… μαχαιροπίρουνα από καταστήματα στη Μυτιλήνη

Εξαρθρώθηκε σπείρα αποτελούμενη από τέσσερις Αλγερινούς και δύο Τυνήσιους

Σπείρα που έκλεβε καταστήματα στη Μυτιλήνη είχαν συστήσει τέσσερις Αλγερινοί και δύο Τυνήσιοι μετανάστες ηλικίας από 20 έως 43 ετών, που ζούσαν εκτός του ΚΥΤ Μόριας σε διάφορα περιστασιακά καταλύματα και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες το τελευταίο διήμερο δρώντας από κοινού, βραδινές κυρίως ώρες και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, μπήκαν σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης και αφαίρεσαν είτε από την κατοχή θαμώνων, είτε από υπαλλήλους με τη μέθοδο της απασχόλησης, κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι πριν από μία εβδομάδα περίπου, οι ίδιοι δράστες αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα δύο κινητά τηλέφωνα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ασημένια μαχαιροπίρουνα και κοσμήματα. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών σε συναφείς πράξεις».

Παρακαλούμε περιμένετε ...