Προβλήματα υδροδότησης τις επόμενες μέρες σε περιοχές της Πάρου

Προβλήματα υδροδότησης τις επόμενες μέρες σε περιοχές της Πάρου

Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα μίας εκ των τριών γεωτρήσεων που υδροδοτούν την Τ.Κ. Αγκαιριάς

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης θα νατιμετωπίσουν τις επόμενες μέρες κάτοικοι, παραθεριστές και επαγγελματίες στις περιοχές Αλυκής, Αγκαιριάς, Κάμπου και Πούντας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα parianostypos.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου «εξαιτίας της υπεράντλησης των γεωτρήσεων του νησιού τις τελευταίες ημέρες, εξαντλήθηκαν τα αποθέματα μίας εκ των τριών γεωτρήσεων που υδροδοτούν την Τ.Κ. Αγκαιριάς». Για το λόγο αυτό όπως αναφέρεται «αναμένεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των περιοχών της Αλυκής, Αγκαιριάς, Κάμπου και Πούντας τα επόμενα 24ωρα».

Όπως αναφέρει η Επιχείρηση, τα συνεργεία της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ωστόσο καλεί τους κατοίκους των περιοχών αυτών «να λάβουν υπόψη τους τις δυσκολίες και να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού στο ελάχιστο δυνατόν». Εφιστούμε «την προσοχή όλων των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού στην ορθή διαχείριση του νερού και την αποφυγή πάσης φύσεως σπατάλης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή υδροδότηση του νησιού τις επόμενες μέρες».