Καλλιτέχνες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι για τον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη

Καλλιτέχνες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι για τον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 56 ετών, ύστερα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού και δημοσιογράφου Ρίκας Βαγιάνη, η οποία  άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 56 ετών, ύστερα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Ρίκα Βαγιάνη ήταν παντρεμένη με το Νίκο Στεφανή και έχει έναν γιο, τον Οδυσσέα.

Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωση της εκφράζει ανείπωτη θλίψη για το θάνατο της «συναδέλφου Μαρίκας Ζούλα (Ρίκα Βαγιάννη)» η οποία «υπήρξε μια εξαίρετη συνάδελφος που, παρά το σύντομο βίο της, κατάφερε να αφήσει γερό το αποτύπωμά της στην ελληνική δημοσιογραφία».

Τη θλίψη του για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος δήλωσε: « Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη. Ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στο σύζυγό της, το μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της».

Ο φίλος της, Σταμάτης Κραουνάκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι « η Ρίκα... Δεν ήθελε θεραπείες...Αφέθηκε στο Θεό της. Συλλυπητήρια»

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν με ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων και ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης. «Η Ρίκα Βαγιάνη» σημειώνουν «αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά της».

Ανακοίνωση για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη εξέδωσε και το Ποτάμι, καθώς η πρόωρα χαμένη δημοσιογράφος τον Σεπτέμβριο του ’15 επέλεξε να είναι υποψήφια με το Ποτάμι στην Μαγνησία και στη συνέχεια ανέλαβε Πρέσβειρα Απόδημου Ελληνισμού του Ποταμιού.

Το κίνημα αποχαιρέτησε την Ρίκα Βαγιάνη χαρακτηρίζοντάς την «μια αντισυμβατική αρχόντισσα» και έγραψε: «Καλό ταξίδι κορίτσι μας, καλό ταξίδι. Αν και να ξέρεις ότι η απουσία σου άπλωσε και άλλα σύννεφα σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι».