Θρίλερ με 49χρονο που βρέθηκε σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι

Θρίλερ με 49χρονο που βρέθηκε σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι

Εντολή εισαγγελέα να διερευνηθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια

Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι συγγενείς του 49χρονου ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό πεσμένος στο δρόμο κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, αφού η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας τον έβαλαν άμεσα στο χειρουργείο και έκαναν ό, τι μπορούσαν, δυστυχώς όμως το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ σοβαρό, με αποτέλεσμα η μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο 49χρονος δημόσιος υπάλληλος από τη Λαμία, να είναι άνιση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την πρώτη έρευνα που έκανε η αστυνομία, αρχικά αποκλείστηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι αποδίδεται σε πτώση του 49χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι συγγενείς όμως υποστηρίζουν, ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία, που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν επάνω του χρήματα, καθώς επίσης και ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις, που έγιναν στο λογαριασμό του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγγενείς του 49χρονου ενημέρωσαν για το τραγικό συμβαν τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, ο οποίος έδωσε εντολή στην αστυνομία να διερευνηθεί η υπόθεση εξονυχιστικά, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.