Τρεις νέοι πνιγμοί λουομένων σε Ρόδο, Μονεμβασιά, Αιτωλοακαρνανία

Τρεις νέοι πνιγμοί λουομένων σε Ρόδο, Μονεμβασιά, Αιτωλοακαρνανία

Ηλικιωμένα άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα

Καθημερινές είναι πλέον αναφορές του Λιμενικού Σώματος σε πνιγμούς λουομένων ανά την Ελλάδα, με άλλους τρεις ανθρώπους να προστίθενται σήμερα στην τραγική λίστα.

Ειδικότερα, το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ελαίας Μονεμβασιάς 80χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια της παραλίας Κρεμαστή Ρόδου ένας 79χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Την ίδια ώρα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μακύνειας Αιτωλοκαρνανίας μια 74χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.