Συνελήφθη 24χρονος κατηγορούμενος για βιασμούς παιδιών

Συνελήφθη 24χρονος κατηγορούμενος για βιασμούς παιδιών

Καταζητείτο για δύο βιασμούς και τέσσερις ασέλγειες σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας

Ένας 24χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες του βιασμού σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών και της ασέλγειας σε βάρος τουλάχιστον άλλων τεσσάρων σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε βιάσει δύο αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενώ κατηγορείται, ότι είχε ασελγήσει και σε άλλα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, οι καταγγελίες σε βάρος του είχαν γίνει εδώ πολύ καιρό και αστυνομικοί τον καταζητούσαν σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Ηρακλείου και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Παρακολουθούσαν οικίες, αλλά και επιχειρήσεις στις οποίες εμφανιζόταν. Μετά απο συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, απ' όπου διατάχθηκε η μεταγωγή του σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, εκεί δηλαδή που εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.