Την Τρίτη η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου

Την Τρίτη η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου

Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθεί δωρεά στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου

Την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου, του σπουδαίου ποιητή, πεζογράφου και στιχουργού που απεβίωσε την Κυριακή, σε ηλικία 80 ετών.

Για τον θάνατό του εξέδωσαν ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθεί δωρεά στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου στον λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΙΒΑΝ GR 73 0110 4690 0000 4692 9641 473.

«Μετά την έκφραση της βούλησης του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού η κηδεία του Μάνου Ελευθερίου να γίνει δημοσία δαπάνη, η οικογένεια του εκλιπόντος, αφού ευχαρίστησε θερμά την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού για αυτή την τιμή, ζήτησε αντί αυτής, να κατατεθεί δωρεά στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου». Τα παραπάνω ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η πολιτική ηγεσία του οποίου, όπως γνωστοποιείται, θα παραστεί στην κηδεία του Μάνου Ελευθερίου.