Θρίλερ με 62χρονο που απειλεί να αυτοκτονήσει

Θρίλερ με 62χρονο που απειλεί να αυτοκτονήσει

Ο άνδρας έχει κλειστεί με μία καραμπίνα στο σπίτι του από το απόγευμα του Σαββάτου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ενός 62χρονου στην Πάτρα, ο οποίος από χθες το απόγευμα παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του, κρατώντας μια οπλισμένη καραμπίνα, με την οποία απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Ο 62χρονος στη διάρκεια της νύχτας έδειχνε να ηρεμεί, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας ξανάρχισε τις απειλές. όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 06:30 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για οπλισμένο άνδρα σε κατάσταση αμόκ, που απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εκκένωσαν την περιοχή, καθώς και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, ο 62χρονος είναι ιδιαίτερα φορτισμένος, καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε σε τροχαίο το παιδί του, ενώ πριν από λίγες ημέρες η σύντροφός του τού ζήτησε να φύγει από το σπίτι της, όπου συζούσαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν, ότι από χθες το απόγευμα που εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει, μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει πολλές διακυμάνσεις με αποτέλεσμα να θεωρείται απρόβλεπτος.