Χτύπησαν 88χρονη μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της

Χτύπησαν 88χρονη μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της

Η ηλικιωμένη φέρει τραύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε 88χρονη στην Πάτρα, που βρέθηκε νεκρή σήμερα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηλικιωμένη φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας εισόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ηταν αναστατωμένο, ενώ γείτονες ανέφεραν στην Αστυνομία, ότι δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε καποιον να καλεί σε βοήθεια.

Η 88χρονη, η οποία είναι γνωστή στην τομική κοινωνία, έμενε μονη της, ενώ ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της. Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί και όταν έφθασε ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα. Οι συγγενείς της που ενημερώθηκαν σχετικά, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, παρουσία στελεχών της οποίας άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στην σορό της άτυχης γυναίκας.

Στελέχη της Σήμανσης συνέλεξαν στοιχεία και αποτυπώματα απ' όλο το διαμέρισμα, προκειμένου να βρει ίχνη των πιθανών δραστών. Οι έρευνες συνεχίζονται.