Νεκρός στις ΗΠΑ ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Νεκρός στις ΗΠΑ ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη για τον θάνατο του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη junior

Νεκρός στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ βρέθηκε το Σάββατο ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης junior, ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, που βρισκόταν εκεί για επαγγελματικές συναντήσεις.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

 Ποιος ήταν ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης – Σωκράτης Jr - τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Στο Κλίβελαντ βρισκόταν για επαγγελματικές υποθέσεις ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, όπου πρωτοαπασχολήθηκε το 2010.

Προηγουμένως είχε εργαστεί στο εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT.

Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.