Ξέσπασαν οι συγγενείς της Ζέμπερη-«Θέλω να το ξέρετε ότι εγώ θα τον σκοτώσω»

Ξέσπασαν οι συγγενείς της Ζέμπερη-«Θέλω να το ξέρετε ότι εγώ θα τον σκοτώσω»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ένταση δημιουργήθηκε για μια ακόμη φορά, έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται για την δολοφονία της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Τα συγγενικά της πρόσωπα που βρισκόταν εκεί από νωρίς το πρωί ξέσπασαν μόλις είδα τον 58χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της.

Ο πατέρας της εφοριακού και κάποιοι που ήταν μαζί του προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο, αλλά οι αστυνομικοί ενήργησαν και αυτήν τη φορά πυροσβεστικά και δεν τους άφησαν να τον πλησιάσουν.

Η δίκη συνεχίζεται με σκοπό να διαλευκανθούν οι συνθήκες για την δολοφονία της 32χρονης καθώς ο 58χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα έχει επιλέξει να τηρήσει μια στάση που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Ο κατηγορούμενος αρχικά ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που από τα χέρια του άφησε την τελευταία της πνοή η 32χρονη, μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη συνέχεια όμως ανακάλεσε και ενέπλεξε στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα.

Διεκόπη για την Τρίτη η δίκη

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη έφυγε από το δικαστήριο ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 33χρονης Δώρας Ζέμπερη, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Β νεκροταφείο Αθηνών.

Η δίκη διεκόπη, για την ερχόμενη Τρίτη, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου  ο οποίος απέστειλε στο δικαστήριο βεβαίωση γιατρού ότι δεν είναι σε θέση να παραστεί.

Νωρίτερα, ο 58χρονος είχε ενημερώσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πως δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον συνήγορο του.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο» είπε με την εισαγγελέα να σχολιάζει ότι ο «δεν μπορεί ο συνήγορος του να τον εγκαταλείπει στη μέση της διαδικασίας». «Θα επικοινωνήσουμε μαζί του και στην περίπτωση που τον εγκαταλείπει στη μέση της διαδικασίας θα κάνουμε αναφορά στο δικηγορικό σύλλογο» τόνισε.

Ωστόσο, μετά την διακοπή της δίκης η εισαγγελέας ενημέρωσε πως επικοινώνησαν με τον συνήγορο ο οποίος είναι πράγματι ασθενής.

Νωρίς το πρωί επικράτησε πανικός έξω από τη δικαστική αίθουσα όταν ο 58χρονος δέχτηκε επίθεση από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας. Από τα φραστικά πυρά της οικογένειας δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί.

«Κάντε τον κομμάτια... αλήτη» φώναζε ο πατέρας στον κατηγορούμενο ο οποίος λίγο αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: «θέλω να το ξέρετε ότι εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι».

Επιπλέον, εξαπέλυσε βολές σε βάρος του πρώην υπουργού δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου με τον νόμο του οποίου ο κατηγορούμενος είχε αποφυλακιστεί λίγο πριν το έγκλημα.

Την ίδια ώρα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ζητούσε  να μάθει την αλήθεια.

Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιάννης Κέμμος
Παρακαλούμε περιμένετε ...