Αν έχετε βεράντα, έχετε κι εξοχικό!

Αν έχετε βεράντα, έχετε κι εξοχικό!

Αρκεί να έχετε ένα κορυφαίο value-for-money σύστημα σκίασης

Για να κάνετε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας ένα υπέροχο εξοχικό, χρειάζεστε απλά μια τέντα.

Αναζητώντας σύστημα σκίασης, οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν λέξεις όπως: τέντες, τέντα, tentes, tenta, τεντα Γλυφάδα, tenta αθήνα, tentes times, τέντες τιμές, tentopana.  Συνεχίζοντας την αναζήτηση, ανακαλύπτουν πως τα καλύτερα συστήματα σκίασης είναι και τα πραγματικά value-for-money.

Η Κορυφαία Όλων των Εποχών markilux έχει συστήματα σκίασης, 100% made in Germany, πολυβραβευμένα, made-to-measure, με εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες, που κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες, τώρα με εντελώς νέα συλλογή υφασμάτων.

Κι ας τα λένε… τέντα.

Ένα σύστημα σκίασης markilux προσθέτει στη ζωή σας έξω-από-το-σπίτι πολλά περισσότερα από σκιά:

  • Προσθέτει ποιοτικό χρόνο, μιας και δεν χρειάζεται να βγείτε για να απολαύσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον τον καφέ, το φαγητό και την καλή παρέα.
  • Προσθέτει χώρο για δραστηριότητες, την ευχέρεια να καλέσετε φίλους στο σπίτι, την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν υπέροχο πράσινο κήπο, τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε στο κατοικίδιο σας καλύτερη ζωή.
  • Προσθέτει στην αρχιτεκτονική του οικήματος ένα στοιχείο αισθητικής που συνδυάζεται με το περιβάλλον, αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο, εισάγει χρώμα και μοτίβα που ομορφαίνουν τις καθημερινές σας παραστάσεις.

Η markilux προσθέτει στο χώρο σας επιπλέον διαστάσεις απόλαυσης. Κάνει τη βεράντα, τον κήπο, το μπαλκόνι σας living/dining/children/quest/play/coffee/TV room.

Μερικά προνόμια που μόνο ένα σύστημα σκίασης σας εξασφαλίζει:

  • Πόσο υπέροχο είναι να κάθεστε στη βεράντα σας και να ακούτε τη βροχή να πέφτει.
  • Είναι απόλαυση να παρακολουθείτε τη λειτουργία του ! Φαίνεται μια όμορφη, design κασέτα. Πατάτε ένα κουμπί και ξεδιπλώνονται βραχίονες, αντίβαρα, τεντόπανα.
  • Βάζοντας τέντα, κερδίζετε – ακόμα κι αν έχεις ένα σχετικά μικρό μπαλκόνι - 12 επιπλέον τετραγωνικά με ελάχιστο συγκριτικά κόστος. Ίσως είναι η καλύτερη επένδυση σε ακίνητο που μπορείτε να κάνετε.
  • Χωρίς να βγείτε από το σπίτι, μπορείτε να πάετ στο αγαπημένο σας μέρος και να πιείτε καφέ, να συζητάτε, να διαβάζετε, να βλέπετε ταινίες, να παίζετε παιχνίδια, να τρώτε το βραδινό σας.
  • Πέρα από τις διακοπές και τις εκδρομές, από Μάη μέχρι Οκτώβρη ζείτε στιγμές διακοπών στη βεράντα, το μπαλκόνι και τον κήπο 150 ημέρες περίπου.

Αν είναι markilux, μόνο η εμφάνιση έχει σημασία

Γιατί η ποιότητα markilux είναι δεδομένη, κορυφαία, ασυναγώνιστη. Επομένως, απλά επιλέξτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει άριστα στο χώρο κι ικανοποιεί ιδανικά την αισθητική σας. Η ομάδα σχεδιασμού υφασμάτων δημιουργεί συνεχώς νέα σχέδια και μοτίβα που ακολουθούν τις μοντέρνες διακοσμητικές κι αρχιτεκτονικές τάσεις αλλά επίσης χαρακτηρίζονται από διαχρονική αισθητική.

Η ανανεωμένη συλλογή markilux προσφέρει ασύγκριτη ποικιλία με περισσότερους από 250 κωδικούς υφασμάτων “Made in Germany”, για να βάλετε το δικό σας όριο ανάμεσα στον ουρανό και τη γη.

  • Η αποκλειστική συλλογή markilux visutex / Collection 50 / 4 / me περιλαμβάνει 50 καινοτόμα υφάσματα που αντλούν τη σχεδιαστική τους έμπνευση από τη Μόδα, την Αρχιτεκτονική, τη Φύση και τις χρωματικές παραλλαγές και δημιουργούν τον προσωπικό σας «ουρανό».
  • Η markilux sunday collection περιλαμβάνει επτά διαφορετικές χρωματικές οικογένειες που δίνουν στην κάθε ημέρα σας Κυριακάτικη διάθεση.

sunday yellow / sunday orange / sunday red / sunday green / sunday blue / sunday beige / sunday whiteblack

Κι ακόμα περισσότερο, Colour on Demand

Η markilux σας προσφέρει τη δυνατότητα Colour on Demand, ώστε να έχετε το μοναδικό χρώμα που επιθυμείτε στο ύφασμα σκίασης.

Οι επίσημοι αντιπρόσωποι markilux σας δίνουν το ατέλειωτο χρωματολόγιο RAL, εσείς επιλέγετε την απόχρωση που επιθυμείτε και το ύφασμα σκίασής σας βάφεται ακριβώς στο χρώμα που θέλετε, στη Γερμανία και με τις ίδιες διαδικασίες υψηλών προδιαγραφών βαφής.

Η markilux κυριαρχεί σε κάθε σύγκριση

Η markilux γράφει την ιστορία της εξέλιξης των συστημάτων σκίασης. Είναι η κορυφαία γερμανική εταιρεία κι ασχολείται αποκλειστικά με τη σκίαση. Εφαρμόζει στην πράξη την προηγμένη Open SPACE TECHNOLOGY που ενσωματώνει στα συστήματα σκίασης εντυπωσιακά πρακτικές καινοτομίες.

Γνωστοί σχεδιαστές ασχολούνται με το βιομηχανικό design, διαμορφώνοντας υφάσματα και τα μηχανικά μέρη, αποκλειστικά για τη markilux. Το εργοστάσιο της είναι το μοναδικό που κατασκευάζει τους σκελετούς αλλά και τα υφάσματα.

Κάθε σύστημα είναι Made-To-Measure, κατασκευάζεται ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας, κι είναι 100% made in Germany. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την ποιότητά τους, κι είναι έτοιμα να υποδεχθούν βελτιώσεις και μελλοντικές καινοτομίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας markilux.gr