Σήμερα η κηδεία του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη

Σήμερα η κηδεία του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη

Συνεχίζεται εντατικά η εισαγγελική έρευνα για πιθανή εμπλοκή ατόμων στην αυτοκτονία του εφήβου

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του 15χρονου αγοριού που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη, μια είδηση που σόκαρε όλη την Ελλάδα. Ο 15χρονος, που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, άφησε πίσω ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να ανέφερε πως στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του οδηγήθηκε εξαιτίας του bullying που δεχόταν από συμμαθητές του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες στο σημείωμα αναφέρονται 6 ονόματα μαθητών.

Εν τω μεταξύ, εντατικά συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα, που διατάχθηκε χθες κατεπειγόντως από την εισαγγελέα ανηλίκων.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να καταγραφούν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνούσε ο 15χρονος αλλά και το περιεχόμενο των συνομιλιών και των μηνυμάτων που αντάλλασσε με αυτά.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα προφίλ του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ένα ημερολόγιο που διατηρούσε το παιδί στο οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, κατέγραφε περιστατικά από την καθημερινότητά του και τα οποία θα αξιολογηθούν για το αν ήταν ο 15χρονος θύμα εκφοβισμού, από ποιους καθώς και ποιοι γνώριζαν τα όσα βίωνε.

Καταθέσεις θα δώσουν οι γονείς, οι καθηγητές και άλλα πρόσωπα του άτυχου αγοριού.