Άλλοι τρεις πνιγμοί λουομένων σε παραλίες της χώρας

Άλλοι τρεις πνιγμοί λουομένων σε παραλίες της χώρας

Σε Χαλκούτσι Αττικής, Αλεξανδρούπολη και Χανιά τα νέα περιστατικά

Δραματικά αυξάνεται καθημερινά η μακάβρια λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα, με τρεις ακόμη να προστίθενται σε αυτή σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή στο Χαλκούτσι Αττικής 84χρονη, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Το πρωί επίσης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Παρασκευής Αλεξανδρούπολης 58χρονη αλλοδαπή, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων στα Χανιά 62χρονη αλλοδαπή, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.