Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε διαμαρτυρία την Παρασκευή

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε διαμαρτυρία την Παρασκευή

Δείτε την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 7:00 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ΑΔΕΔΥ απευθύνεται σε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του λεκανοπεδίου Αττικής, καλώντας τα να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι δεν παρέστη σε προγραμματισμένη συνάντηση τον Ιούνιο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ώρα 7.00 π.μ., στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) για το θέμα των Β.Α.Ε. και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος δεν παρέστη στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ορίσει ο ίδιος, με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Ομοσπονδίες την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, χωρίς καμία δικαιολογία!!!

Είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν θα μπορεί να κρύβεται για πολύ και ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ θα αναγκαστεί να συζητήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...