Απατεώνες ζήτησαν χρήματα από τη μητέρα της Δεβετζή για τροχαίο

Απατεώνες ζήτησαν χρήματα από τη μητέρα της Δεβετζή για τροχαίο

Για να μην καταγγείλουν την Ολυμπιονίκη για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο

Θύμα σπείρας απατεώνων παραλίγο να πέσει η μητέρα της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή, που μένει στην Αλεξανδρούπολη, αφού της τηλεφώνησαν και ζήτησαν χρήματα, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της σκότωσε με το αυτοκίνητο της ένα κοριτσάκι και για να μην πάνε στην Αστυνομία, πρέπει να τους δώσει το ποσό που θα της πουν, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα evros-news.gr.

Όπως είπε η Πηγή Δεβετζή στην ιστοσελίδα, η μητέρα της δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη και μια γυναικεία φωνή της είπε, ότι η κόρη της που μένει στην Αθήνα, χτύπησε με το αυτοκίνητο ένα κοριτσάκι και το σκότωσε. Μια άλλη γυναίκα προσποιούμενη ότι είναι η Πηγή, της φώναζε με κλάματα, πως χτύπησε με το αυτοκίνητο το κοριτσάκι και για να μην ενημερώσουν την Αστυνομία, χρειάζεται χρήματα.

Για καλή τύχη μητέρας και κόρης, λίγη ώρα μετά και εντελώς συμπτωματικά η Ολυμπιονίκης τηλεφώνησε στην μητέρα της και αυτή σχεδόν κλαίγοντας της διηγήθηκε τί έγινε. Ευτυχώς δεν είχε δώσει τα χρήματα και φυσικά δεν πέτυχαν τον σκοπό τους οι αδίστακτοι απατεώνες. Η ίδια η Πηγή Δεβετζή μάλιστα έγραψε στην προσωπική της σελίδα facebook: «ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εξαπάτηση μητέρων!! Ειδικά αυτές που έχουν κόρες.. παίρνουν τηλ άγνωστοι κ ζητούν χρήματα γιατί ταχα μου η κόρη τους σκότωσε ένα κοριτσάκι για μα μην πάνε στην αστυνομία!! Πλεκτάνη».