Διπλό συλλαλητήριο σήμερα 1 Ιουλίου για το Μακεδονικό

Διπλό συλλαλητήριο σήμερα 1 Ιουλίου για το Μακεδονικό

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νέες συγκεντρώσεις που οργανώθηκαν διαδικτυακά

Νέο διπλό συλλαλητήριο σήμερα 1 Ιουλίου για το Μακεδονικό - Σκοπιανό και κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια. Τα συλλαλητήρια θα γίνουν στην Αθήνα στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στις 7.00 μ.μ. στο Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, στις 6 μ.μ., και το διοργανώνουν το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Όπως αναφέρουν στο διαδικτυακό κάλεσμά τους οι διοργανωτές, «καλούμε όλους τους Έλληνες  σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ».

Στη Θεσσαλονίκη, το διαδικτυακό κάλεσμα σε συλλαλητήριο καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν στις 19:00 στο Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ' όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου "Μακεδονία" στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ' όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη τον Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.