Ανήλικη κατήγγειλε 52χρονο για ασέλγεια

Ανήλικη κατήγγειλε 52χρονο για ασέλγεια

Ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια

Περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι αναστατώνει από το απόγευμα της Πέμπτης (28/6) τη μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο οικείο Αστυθνομικό Τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 52χρονος ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της πριν από ένα χρόνο, όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών! Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και laptop, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα. Με τις σε βάρος του κατηγορίες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.