Εξοπλισμός για σκοποβολή και σπορ στο δάσος από το Survival Club

Εξοπλισμός για σκοποβολή και σπορ στο δάσος από το Survival Club

Λύσεις για την εξοχή

Η ενασχόληση με σπορ που γίνονται στην εξοχή θέλουν και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ειδικά αν είναι κάποιος κυνηγός ή φυσιολάτρης χρειάζεται να έχει κάποια απαραίτητα πράγματα σε άμεση διαθεσιμότητα. Πρέπει δηλαδή να τα «φοράει». Την απάντηση σε αυτό το θέμα δίνουν τα γιλέκα.

Γιλέκο Safari Uncle Milty

Το Survival Club με χρόνια εμπειρίας στο θέμα αυτό, για όσους ξέρουν, παρέχει το γιλέκο από poly-cotton ύφασμα που έχει περισσότερες τσέπες και μαλακή επένδυση αλλά και ειδική υποδοχή για μεγαλύτερη σταθερότητα. Φορέστε το τόσο στην σκοποβολή, όσο και στο κυνήγι και την περιήγηση στο δάσος. Είναι κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Σε έκπτωση από εδώ.

Ο σωστός συνδυασμός για σκοποβολή και κυνήγι

Στον βασικό εξοπλισμό ενός κυνηγού ή ενός σκοπευτή, ανήκουν τα γιλέκα μάχης και τα αεροβόλα πιστόλια. Τα μεν γιλέκα μάχης, γιατί έχουν πολλές τσέπες με άμεση πρόσβαση, στις οποίες ο κυνηγός μπορεί να αποθηκεύσει τα απαραίτητα για την περιπλάνησή του στο δάσος, τα δε αεροβόλα γιατί ένας σκοπευτής χρειάζεται ένα καλό αεροβόλο για να εξασκηθεί.

Το γιλέκο μάχης ROTHCO CROSS DRAW MOLLE MULTICAM είναι μία από τις προτάσεις του Survival Club και μπορείτε να το βρείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Παράλληλα, η ραγδαία άνοδος της τεχνολογίας έχει εξελίξει πολύ τον τομέα των αεροβόλων και η κατασκευή τους δίνει πλέον πολύ καλά αποτελέσματα! Τώρα μπορείτε να βρείτε πολύ φθηνές λύσεις από αεροβόλα πιστόλια που κυκλοφορούσαν στην αγορά παλαιότερα και πλέον έχουν κατακτήσει το κοινό και τους λάτρεις του αθλήματος της σκοποβολής.

Στο Survival Club οι εξελίξεις τρέχουν και έτσι βρίσκετε τα καλύτερα αεροβόλα, από όποια κατηγορία εσείς επιθυμείτε, κάνοντας την καλύτερη επιλογή. Για να βρείτε ένα καλό αεροβόλο είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να γνωρίζετε συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Τι εννοούμε καλό αεροβόλο;

Αυτή την ερώτηση θέτουν συχνά όλοι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την σκοποβολή. Η μεγάλη ισχύ σε ένα αεροβόλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου σε όλα τα επίπεδα. Ο κάθε χρήστης έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει να καλύψει όσον αφορά την ευθυβολία, την ισχύ, το βάρος του όπλου αλλά και ολόκληρο τον μηχανισμό.

Όσο καλά μελετημένη είναι η κατασκευή, τόσο μεγαλύτερη είναι η ασφάλεια. Επιπλέον πολύ σημαντική παράμετρος είναι και η παράμετρος της επωνυμίας του κάθε αεροβόλου.

Αεροβόλο Umarex Walther

Στο θέμα της επωνυμίας του αεροβόλου μια πρόταση είναι αυτή του Walther CP99 Compact που θέτει νέα πρότυπα στα αεροβόλα όπλα. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, εξυψώνει πολύ την ποιότητα του όπλου και βοηθάει στην άριστη προσαρμογή του από τον κάτοχό του. Βρείτε το αεροβόλο από εδώ.

Περισσότερα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival Club. Σε απίθανες εκπτώσεις και άμεση εξυπηρέτηση!