Παρέμβαση του εισαγγελέα Λαμίας για τις φόλες στα αδέσποτα

Παρέμβαση του εισαγγελέα Λαμίας για τις φόλες στα αδέσποτα

Αφορμή στάθηκαν καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι υπέδειξαν τον δράστη

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομίας με κατεπείγουσα παραγγελία για διερεύνηση του θέματος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για δηλητηριάσεις σκυλιών με φόλες σε όμορο Δήμο της Λαμίας, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δυο αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλες. Όπως υποστηρίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας, υπήρξε τηλεφώνημα πολιτών, που ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει το δράστη. Την καταγγελία κάνει πιο σοβαρή η ιδιότητα του δολοφόνου των απροστάτευτων τετράποδων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο φερόμενος ως δράστης είναι Αυτοδιοικητικός.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι, ότι άνθρωποι του Φιλοζωικού έσπευσαν στην περιοχή, για να υποστηρίξουν τους ισχυριζόμενους ως μάρτυρες, προκειμένου να προβούν στα νόμιμα και να καταγγείλουν το δράστη στην αστυνομία, ωστόσο είχαν τα τηλέφωνα κλειστά, ενώ βρήκαν ακόμη και τις πόρτες τους ερμητικά κλειστές!

Ωστόσο ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, ενήργησε άμεσα και διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, δίνοντας σαφείς εντολές στην αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.