Σεμινάρια μαγειρικής από τον Γιάννη Λουκάκο

Σεμινάρια μαγειρικής από τον Γιάννη Λουκάκο

Για να σας φαίνονται όλα «παιχνιδάκι»

Είναι η μαγειρική το μεράκι σας; Σας αρέσει να δοκιμάσετε νέες γεύσεις, να πειραματίζεστε με δικές σας εκδοχές σε παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής; Νιώθετε ότι η κουζίνα είναι ο χώρος σας; Δώστε ώθηση στις ικανότητές σας με την βοήθεια του βραβευμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου, ο οποίος προσφέρει σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής για όλους!

Δεν έχει σημασία αν έχετε ταλέντο στην μαγειρική, αρκεί μόνο να έχετε επιμονή και αγάπη γι’ αυτήν. Στο Seminar Project θα ζήσετε μία εμπειρία γαστρονομίας, θα μάθετε που και πότε χρειάζεται να προσθέσετε ένα ακόμα συστατικό για να δέσει η σάλτσα και θα βελτιώσετε το αποτέλεσμα σε κάθε αγαπημένο πιάτο.

Στα σεμινάρια μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί. Δεν θα κριθεί από κανέναν, αντιθέτως θα περάσει τέλεια μαθαίνοντας βασικά και πιο εξειδικευμένα μυστικά για να μαγειρεύει σαν επαγγελματίας, γελώντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Αφήστε όλο το άγχος της ημέρας και ελάτε να μαγειρέψουμε!

Δημιουργήστε ένα αισθητικά και γευστικά υπέροχο πιάτο που θα μαγειρεύετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας.

Ο Γιάννης Λουκάκος σας προσκαλεί σε έναν όμορφο και προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο ώστε παρέα με άλλους φαν της μαγειρικής να φτιάξετε ένα λαχταριστό πιάτο. Φεύγοντας από τα μαθήματα θα γυρίσετε σπίτι, έχοντας άλλο αέρα στην κουζίνα και…σίγουρα θα έχετε αποκτήσει καινούργιους φίλους.

Μην ξεχνάτε:

  • Δεν χρειάζεται να έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία
  • Πρέπει να φέρετε μαζί σας μόνο την καλή σας διάθεση

Αυτό είναι το εργαστήρι μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής φιλόξενο, με θετική ενέργεια.

Μετά από κάθε σεμινάριο-μάθημα, μία γευστική ανταμοιβή είναι ό,τι πρέπει!

Εστιατόριο Ψωμί κι Αλάτι

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα πιάτα του Γιάννη Λουκάκου, μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα του χιλιάδες γλυκές και αλμυρές συνταγές με την εκτέλεσή τους. Ιδανικές για ένα οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι, για ένα γιορτινό γεύμα, αποκλειστικά για δύο, για φοιτητές και προτάσεις για πολύ ιδιαίτερους ουρανίσκους από μακρινές ή κοντινές, στην ελληνική παραδοσιακή, κουζίνες.

Κλείστε τραπέζι για να δοκιμάσετε ένα ξεχωριστό menu

Το εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι στην καρδιά του Χαλανδρίου, σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με ευγενέστατο προσωπικό, προσφέρει από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ εναλλακτικές και παραδοσιακές επιλογές από πιάτα όλων των επιλογών.

Για Βrunch, Lunch ή Dinner, αυθόρμητα γεύματα της τελευταίας στιγμής ή απλά από περιέργεια για τα δημοφιλή πιάτα του σεφ ελάτε Πλατεία Ελευθερωτών 8, στο Χαλάνδρι.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μαγειρικής, θα βρείτε εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ο Γιάννης Λουκάκος και η ομάδα του θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας, είτε λάβετε μέρος στα μαθήματα είτε έρθετε στο Ψωμί & Αλάτι για να περάσετε καλά και να φάτε ακόμα καλύτερα!