Εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν οφειλή της κόρης της στην Εφορία

Εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν οφειλή της κόρης της στην Εφορία

Απατεώνας κατάφερε να αρπάξει 300 ευρώ και τα χρυσαφικά 85χρονης στα Χανιά

Θύμα απατεώνα στην περιοχή των Παχιανών στο κέντρο της πόλης των Χανίων έπεσε μια 85χρονη, η οποία τον έβαλε μέσα στο σπίτι της, προκειμέν ου όπως την έπεισε να μεσολαβήσει εκείνος για να μην πάει η κόρη της στο Αυτοφωρο για οφειλή της στην Εφορία, δίνοντας σε εκείνον ένα ποσό.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, η γυναίκα, ευκολόπιστη όπως φαίνεται ότι ήταν και ανησυχώντας για το παιδί της, παρόλο που είχε συναντήσει την κόρη της περίπου μισή ώρα νωρίτερα, έδωσε στον απατεώνα 300 ευρώ. Εκείνος διαμαρτυρήθηκε, ότι ήταν λίγα και δεν έφταναν και έτσι η ηλικιωμένη αναγκάστηκε να του δώσει και τα χρυσαφικά που φορούσε. Μάλιστα, όλη αυτή την ώρα εκτός του ότι τον είχε βάλει μέσα στο σπίτι της, του είχε δώσει και νερό να πιει και είχαν πιάσει συζήτηση, με εκείνον να προσπαθεί προφανώς να εκμαιεύσει περισσότερα στοιχεία. Παράλληλα, προσποιήθηκε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με την κόρη της.

Όταν εκείνος έφυγε σαν κύριος από το σπίτι της, η ηλικιωμένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη της, ήταν όμως ήδη αργά.