«Κράσαρε» το σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων – Έρχεται παράταση

«Κράσαρε» το σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων – Έρχεται παράταση

Μικρή παράταση από το υπουργείο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Μικρή παράταση ετοιμάζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης  για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αφού «κράσαρε» η ηλεκτρονική φόρμα και δεν κατέστη δυνατόν να υποβληθούν τα απαραίτητα στοιχεία εντός της προθεσμίας που έληγε απόψε στις 18.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα δημοσιευθεί υπουργική απόφαση της αρμόδιας υπουργού, Όλγας Γεροβασίλη, που θα ορίζει την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας από τους αξιολογούμενους κατά το σκέλος που τους αφορά και την υποβολή της στον πρώτο αξιολογητή.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση στο Δημόσιο έχει περάσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων Αθήνας και θεσμών στο παρελθόν ως προαπαιτούμενο.

Αντίστοιχα, αναπροσαρμόζονται οι καταληκτικές ημερομηνίες των επόμενων φάσεων της ηλεκτρονικής αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων ως εξής:

1. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου ο α' αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και την υποβάλλει αρμοδίως.

2. Από τις 6 έως τις 20 Ιουλίου ο β' αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και την υποβάλλει αρμοδίως.