Στη Λαμία ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης

Στη Λαμία ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης

Για λόγους ασφαλείας εξαιτίας του φόβου για επεισόδια από συγγενείς της άτυχης Ρομά στην Άμφισσα

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρόνος κρεοπώλης από την Άμφισσα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης από τους Ρομά στην Άμφισσα, προτίμησαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του Πέτρος Μαντούβαλος, που προηγουμένως είχε σχετικές συζητήσεις, για να πείσει -όπως είπε- τον δράστη. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, χθες το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε, ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνήγορος αποκάλυψε, ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας, σε δυσπρόσιτη περιοχή, για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο, αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ή αν τελικά θα ταξιδέψει μέχρι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής Άμφισσας, ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί να ζητήσει προθεσμία.

(φωτογραφία αρχείου)