Χειρόφρενο στα λεωφορεία για πέντε ώρες την Πέμπτη

Χειρόφρενο στα λεωφορεία για πέντε ώρες την Πέμπτη

Λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει την ερχόμενη Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, η Αθήνα μετά την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ να προχωρήσουν σε στάση εργασίας λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εργασίες στο τραμ

Εξάλλου, μέχρι την Καλλιθέα θα φτάνουν οι συρμοί του τραμ σήμερα και αύριο, από 22:15 έως και τη λήξη των δρομολογίων, λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί του τραμ θα δρομολογούνται με τερματικό σταθμό τη στάση «Καλλιθέα», λόγω των έργων που θα διεξαχθούν στο τμήμα Καλλιθέα- ΣΕΦ για την επέκταση της γραμμής του τραμ προς τον Πειραιά.