Καταγγέλλουν γιατρό ότι… «χούφτωσε» μαθήτριες

Καταγγέλλουν γιατρό ότι… «χούφτωσε» μαθήτριες

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο στο κέντρο της Λαμίας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα κατ' επανάληψη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα lamiareport.gr, σύμφωνα με την οποία γνωστός γιατρός της Λαμίας περπατούσε στον δρόμο και «χούφτωνε» μαθήτριες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιατρός την ώρα που περπατούσε στο πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή στο κέντρο της Λαμίας, πλησίασε μία παρέα τριών μαθητριών, «χούφτωσε» τη μία από πίσω και απομακρύνθηκε αμέριμνος. Αλλά πριν τα τρία κορίτσια συνέλθουν από το σοκ, ο γιατρός επέστρεψε και έβαλε... χέρι και σε δύο ακόμη από άλλη παρέα.

Οι μαθήτριες έβαλαν τις φωνές, ενώ ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής αντέδρασε άμεσα και έτρεξε προς τον γιατρό, τον οποίο πρόλαβε την ώρα που απομακρυνόταν. Έπιασε τον γιατρό από τους γιακάδες και τον κόλλησε σε μια τζαμαρία καταστήματος φωνάζοντας του «τι έκανες ρε αλήτη. Τι έκανες; Δεν ντρέπεσαι;». Ο γιατρός έβγαζε κάποιες άναρθρες κραυγές και τελικά αφού ο επαγγελματίας που αντέδρασε, τον άφησε, έφυγε τρέχοντας, ενώ αρκετοί από αυτούς που είχαν μαζευτεί στο σημείο του επιτέθηκαν φραστικά.