Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μπροστά στα μάτια του εγγονού της

Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μπροστά στα μάτια του εγγονού της

Ο απόγονος της 88χρονης προσπάθησε να την σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 88χρονη στο Δημητρόπουλο Αιγιαλείας, η οποία κάηκε ζωντανή μπροστά στα μάτια του εγγονου της στην αυλή του σπιτιού της, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα filodimos.gr.

Ο εγγονός της διέκρινε από μακριά την φωτιά στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, λόγω ενός δέντρου που είχε αρπάξει και ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για πυρκαγιά. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ιστοσελίδα, ο εγγονός έτρεξε στην αυλή και βλέποντας τη γιαγιά του να καίγεται, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τη σβήσει με μια καλαμένια σκούπα που βρήκε εκεί κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Άμεσα επιχείρησαν στο σημείο και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μαζί με τους αστυνομικούς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της καμένης σορού της άτυχης γυναίκας. Τα αίτια του δυστυχήματος αναζητά με προανακριτική διαδικασία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, με μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για αυτοχειρία, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα βρέθηκε να κρατάει στο χέρι της ένα μπιτόνι βενζίνη.