Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας της 13χρονης στην Άμφισσα

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας της 13χρονης στην Άμφισσα

Στον Κορυδαλλό προφυλακίστηκε ο συνεργός του

Εξαφανισμένος παραμένει ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη δολοφονία πριν πέντε ημέρες μιας 13χρονης Ρομά στον καταυλισμό της Άμφισσας, από πυροβολισμούς λόγω των διαφωνιών που φέρεται να είχε με κατοίκους του καταυλισμού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο δράστης μετά το φονικό, εγκατάλειψε τα πάντα και οπλισμένος φέρεται να κατέφυγε στον ορεινό όγκο της Γκιώνας προκειμένου να αποφύγει κυρίως όχι τη σύλληψη, αλλά το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά.

Ένας 40χρονος Αλβανός εργάτης που είχε ο 34χρονος στο στάβλο του, την Τρίτη το απόγευμα συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απλής συνέργειας, καθώς ήταν μαζί με το δράστη την ώρα που συνέβη το κακό (χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στους πυροβολισμούς).

Ο 40χρονος χθες αργά το απόγευμα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή και σύμφωνα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναφορικά με τις αναζητήσεις, ο 34χρονος εξακολουθεί και παραμένει ασύλληπτος παρά τις αρχικές διαρροές ότι επρόκειτο να παραδοθεί. Στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και δεν επιβεβαιώνονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι η οποιαδήποτε εμφάνισή του θα πυροδοτήσει νέο κύκλο έντασης.