Έφοδος αντιεξουσιαστών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Έφοδος αντιεξουσιαστών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Πέταξαν τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταδρομική έφοδο πραγματοποίησαν το απόγευμα αντιεξουσιαστές στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Τα περίπου 15 άτομα έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους, πέταξαν φέιγ-βολάν και φώναξαν συνθήματα σχετικά με το αίτημα χορήγησης αδείας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Αμέσως μετά, τα άτομα αυτά τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε: «Βάλανε κουκούλες, μπήκανε οι μισοί μέσα, οι άλλοι μισοί από κάτω. Εντόπισαν τον αστυνομικό μου, αρχίσανε να τον απειλούνε χυδαία και αυτός απάντησε με έναν πυροβολισμό στον αέρα, ο οποίος τους έκανε ουσιαστικά να φύγουν. Μάλιστα εγκλωβίστηκαν στην έξοδό τους εδώ στην πόρτα γιατί κλείσανε τα ρολά της πόρτας, εγκλωβίστηκαν κάποιοι μέσα, αλλά δεν είχε κλείσει το ρολό ως κάτω και έτσι καταφέρανε να διαφύγουν».

Όπως εξήγησε, είναι η δεύτερη φορά που γίνεται τέτοια επίθεση τα τελευταία χρόνια. «Πριν από μερικά χρόνια, αντίστοιχο περιστατικό, είχε την οδυνηρή κατάληξη να το κάψουν ολοσχερώς το γραφείο».

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε στο Twitter: «Επίθεση στο γραφείο μου τώρα», δημοσιοποιώντας και σχετικό βίντεο.

Επίθεση στο γραφείο μου τώρα pic.twitter.com/qTmPMVNuoy

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) June 7, 2018